Olt: Beți și fără permis de conducere, depistați la volan de polițiști

0

Luni, 30 iulie 2018, în jurul orei 13.30, pe strada Nicolae Bălcescu, din oraşul Balş, a fost depistat un bărbat de 20 ani, din comuna Oboga, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.

Polițiștii au întocmit acte procedurale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără  permis de conducere.

Tot la data de 30 iulie 2018, la ora 18.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 19 ani, din comuna Vădăstriţa, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 544 – Vădăstriţa, a intrat în coliziune cu două autoturisme, parcate regulamentar în afara părţii carosabile.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul de 19 ani nu poseda permis de conducere,iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,69 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii au întocmit acte procedurale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here