Vâlcea: Prima ediție a Școlii de Vară organizată în Parohia Marcea

0

În perioada 1 -15 august 2018, când Biserica ne cheamă la înmulțirea faptelor bune, prin post și rugăciune cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, Parohia Marcea, din comuna Ionești, Protoieria Drăgășani a organizat, prin Sectorul Învățământ și Activități cu tineretul al Arhiepiscopiei Râmnicului, prima ediție a Școlii de Vară.

În cadrul programului copii și tinerii au participat la diferite ateliere de lucru precum: pictură, șah, fotbal, drumeții, cateheze. Programul a culminat cu Sfânta Liturghie, Împărtășirea participanților și premierea.

Școala de Vară se adresează tuturor copiilor și tinerilor dornici de a petrece timpul liber prin desfășurarea unor activități de înlocuire pentru câteva zile a mijloacelor moderne și secularizante ale comunicării prin care ei  au fost familiarizați cu Viața Bisericii.

Mulțumimim Maicii Domnului mama noastră pentru revărsarea binecuvântărilor sale peste noi toți ținându- ne uniți în dragostea Sa nemărginită” a declarat părintele Gheorghe Anca.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here