Clienții Vodafone România sub 26 de ani pot câștiga excursii în Bali, Havana, Hong Kong, Dubai, Barcelona sau Paris, în campania Shake the World

0

Clienții persoane fizice ai Vodafone România cu vârste sub 26 de ani pot câștiga excursii și premii instant oferite de partenerii participanți în noua versiune a aplicației Vodafone Shake, în cadrul campaniei „Shake the World”. Campania se adresează atât abonaților, cât și utilizatorilor Cartelei Vodafone. Noul concept permite clienților să călătorească virtual către o destinație pe care și-o aleg, acumulând kilometri în cont de fiecare dată când folosesc beneficiile gratuite disponibile în aplicație. Când sosesc virtual la destinație, primesc un premiu pe loc și o șansă la tragerea la sorți pentru o excursie de două persoane către destinația aleasă dintre cele șase opțiuni oferite de aplicație: Bali, Havana, Hong Kong, Dubai, Barcelona și Paris. Campania „Shake the World” se desfășoară până pe 11 octombrie 2018.

Utilizatorii Vodafone Shake pot activa oferte săptămânale gratuite: 10GB, Video (trafic gratuit în cele mai populare aplicații video), Social & Chat (trafic gratuit în aplicații de social media și chat) și Music (trafic gratuit în mai multe aplicații de muzică). Aceste bonusuri gratuite pot fi activate în fiecare săptămână, iar fiecare dintre ele corespunde unei distanțe de 300 de km care se acumulează în contul utilizatorului. Clienții își pot reactiva ulterior ofertele, urmând aceiași pași parcurși inițial. Mai mult, noua versiune a aplicației Vodafone Shake include și un „Daily Shake” care se poate activa zilnic prin care utlizatorii pot acumula 300 de km în fiecare zi și un bonus de 900 km după cinci activări consecutive. Oferta „Power Shake” de 1 euro adaugă 1.500 de km în cont și un extra bonus de 10GB disponibil pentru 30 de zile.

Denumirea „Vodafone Shake” vine de la modul original și amuzant foloslit pentru activarea ofertei selectate: utilizatorul trebuie să scuture telefonul până primește confirmarea că oferta a fost activată. Aplicația poate fi descărcată din Play Store, pentru Android, și din App Store, pentru iOS, și poate fi activată direct cu contul de Facebook. Clienții care folosesc deja Vodafone Shake trebuie doar să-și actualizeze aplicația pentru a accesa noua opțiune.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 25 de țări, 46 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 18 țări. La 30 iunie 2018, Vodafone Group avea 534,5 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 19,9 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzand India si toti clientii Vodafone din entitatile create in urma unor fuziuni si asocieri. Pentru mai multe informatii, accesati www.vodafone.com.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here