OFL Vâlcea prezentă la Școala politică a Organizației Femeilor Liberale, organizată la Eforie Nord

0

Organizația Femeilor Liberale a organizat școala politică “Forță în unitate: munca în echipă și puterea comunicării”

În perioada 7-9 septembrie 2018, doamnele liberale din țară, s-au reunit  la Eforie Nord, la Școala politică a Organizației Femeilor Liberale “Forță în unitate: munca în echipă și puterea comunicării”.

Școala politică a debutat cu invitații speciali: Ludovic Orban, Președinte PNL; Raluca Turcan, Deputat, Prim vicepreședinte PNL;  Florin Roman, Deputat, Vicepreședinte PNL; Robert Sighiartau, Deputat, Secretar General PNL și Bogdan Huţucă, Deputat, Președinte PNL Constanța, din partea gazdelor.

Ca lectori pentru instruirea politică, au răspuns invitației Siegfried Muresan, Europarlamentar PNL, Purtător de cuvânt al PPE; Cristian Bușoi, Vicepreședinte PNL, Europarlamentar și Dan Vîlceanu, Deputat, Membru BEX PNL. Alături de doamna deputat Florica Cherecheș, Vicepreședinte al Comisiei de învățământ, aceștia au prezentat prioritățile PNL în Parlamentul României și în Parlamentul European, precum și oportunitățile care decurg din faptul că România va deține președinția Consiliului Uniunii Europene în primul semestru din 2019.

”Munca în echipă și puterea comunicării” au fost temele abordate cu mult profesionalism  de   Laura Popa,  Profesor formator;  Alice Pop, Director pentru România al National Democratic Institute; Violeta Vijulie, Director executiv Institutul de Studii Populare și de Bogdan Bealcovschi, Expert comunicare și marketing social media.

Au participat femei liberale din toată țara, care au apreciat oportunitatea de a afla informații noi, de a se cunoaște mai bine și a face schimb de bune practici, de a participa la sesiuni de instruire consistente, prezentate într-un mod interesant și interactiv. A fost, de asemenea, o bună ocazie pentru a trece în revistă proiectele organizației, dintre care, cel de promovare a învățământului profesional, „Fii meseriaș”, al cărei coordonator național este președinta OFL Vâlcea, Mihaela Andreianu, se bucură de un real succes în toată țara.

Reprezentată la această ediție a școlii politice de: Mihaela Andreianu, Cecilia Văduva și Nicoleta Strîmbei, OFL Vâlcea a fost una dintre cele trei filiale din țară, alături de Cluj și Alba, premiate pentru promtitudinea și seriozitatea cu care s-a implicat în activitatea la nivel național.

Mă bucur că activitatea organizației vâlcene a fost apreciată și premiată de către conducerea națională. Împreună cu echipa femeilor liberale vâlcene am încercat să implementăm în județ toate proiectele aprobate la nivel național și am răspuns cu promptitudine solicitărilor venite de la Secretariatul General. Consider că rolul unei organizații politice este în primul rând acela de a identifica nevoile comunităților pe care le reprezintă și de a face demersuri pentru ca acestea să fie concretizate în proiecte legislative. Este ceea ce organizația noastră a încercat să facă!” a afirmat Președintele OFL Vâlcea, Mihaela Andreianu.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here