IPJ Vâlcea – Comunicat de presă cu privire la un incident petrecut lângă un fast food situat pe Calea lui Traian

0

Conducerea IPJ Vâlcea a dispus efectuarea de verificări în urma apelului prin Sistemul Naţional Unic al Apelurilor de Urgenta 112, primit la data de 12 octombrie 2018, orele 02:40 la Politia Municipiului Râmnicu Vâlcea, apel prin care s-a sesizat că pe strada Calea lui Traian, lângă un fast-food, o persoană este căzută pe asfalt.

Echipajul care s-a deplasat la fața locului a constatat faptul că pe trotuarul din fața magazinelor era căzut un bărbat de 69 ani din Râmnicu Vâlcea, ce părea a fi în stare avansată de ebrietate. Din discuțiile purtate cu persoanele aflate la Fast food a rezultat faptul că bărbatul ar fi consumat băuturi alcoolice în incinta fast foodului, iar la plecarea către domiciliu, din cauza stării avansate de ebrietate a căzut, fără a fi agresat fizic. Bărbatul a fost transportat la secția UPU a Spitalului Județean de Urgențe Vâlcea. Au fost dispuse verificări cu privire la modul de intervenţie al poliţiştilor.

Precizăm că au apărut în spaţiul public mai multe ştiri legate de acest subiect, motiv pentru care venim cu acest drept la replică.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea - 13 octombrie 2018

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here