Dolj: Au fost prinși hoții care au spart casa bărbatului din Maglavit, mort într-un accident rutier

0

Duminică, 21 octombrie 2018, poliţiştii doljeni au reţinut, pentru 24 de ore, trei tineri din comuna Maglavit. Aceştia ar fi profitat de faptul că o familie formată din patru persoane a decedat într-un tragic accident de circulaţie şi ar fi pătruns în locuinţa acestora, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de 7.200 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de poliţişti.

Poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate au fost sesizaţi telefonic la 112, de către un bărbat de 56 de ani, din Maglavit, cu privire la faptul că, din locuinţa fratelui său, decedat împreună cu familia sa într-un accident produs cu câteva ore mai devreme, au fost sustrase mai multe bunuri.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat 3 tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 23 de ani, toţi din Maglavit, persoane bănuite că ar fi pătruns în locuinţă, de unde ar fi sustras  un laptop, două tablete, trei ceasuri bărbăteşti şi mai multe parfumuri, în valoare totală de 7.200 lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, în cauză cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

De asemenea, poliţiştii au luat, faţă de persoanele în cauză, măsura reţinerii pentru 24 de ore, acestea fiind introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentate instanţei de judecată cu propunerile corespunzătoare.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here