Drăgășani: Un puști de 14 ani, dispărut de Halloween

0

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Poliției municipiului Drăgășani efectueaă verificări în cazul dispariției de la domiciliu, a unui minor de 14 ani.

Joi, 1 noiembrie 2018, polițiștii au fost sesizați de o femeie din Drăgășani, cu privire la faptul că, minorul Chivu Florian Valentin, în vârstă de 14 ani, pe care aceasta îl are în plasament, a plecat de la domiciliu, în data de 31 octombrie 2018, în jurul orelor 15:00 și nu a mai revenit.

Polițiștii au demarat căutările, din verificări reieșind că băiatul și-ar fi informat familia, în cursul după-amiezii, că pleacă la o defilare cu prilejul sărbătorii Halloween, dar nu s-a mai întors acasă.

Minorul are o înălțime de  aproximativ 1,50 metri, constitutie  atletică, față  ovală, ochi  albaștri, păr  de  culoare  blond  închis, tuns  scurt  pe  laterale  și  bretonul  mai  lung, purtat  pe  spate.

La  momentul  plecarii de la domiciliu era îmbrăcat cu o vestă  școlară, rosie, tricou alb, blugi negri și adidas  de culoare albastru cu negru.

Persoanele care dețin informații, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să contacteze Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea!

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here