Craiova: Elevul Ilie Nicu Fabian, jandarm pentru o zi – VIDEO

0

Miercuri, 5 decembrie 2018, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova au avut de executat o misiune cu totul și cu totul specială, pentru Ilie Nicu Fabian, elev la Liceul Sanitar „Charles Laugier”, din Craiova.

Povestea lui am aflat-o de la o persoană, care, cunoscându-i pasiunea pentru uniforma militară și pentru Jandarmerie, ne-a scris și ne-a relatat aspecte importante din viața elevului.

Astfel, am aflat că și-a dorit să urmeze un liceu militar, dar din cauza unor probleme medicale acest lucru nu a fost posibil, fiind vorba despre norme medicale care nu îi permit să facă parte din sistemul de ordine și apărare.

Totodată, am aflat că este născut pe data de 5 decembrie și că provine dintr-o familie cu posibilități materiale foarte reduse.

Nu am rămas indiferenți la această poveste și din dorința de a contribui la visul elevului, ne-am prezentat la școala unde învață și i-am oferit titlul de „Jandarm pentru o zi”.

Alături de titlul de JANDARM PENTRU O ZI, i-am oferit tort, haine, încălțăminte, rechizite și alimente specifice sărbătorilor de iarnă,  ținând cont că este născut în ajunul lui Moș Nicolae.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova - Compartimentul Informare - Relaţii Publice

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here