Synevo România deschide primul punct de recoltare din Drobeta Turnu Severin

0

Synevo România, liderul pieței locale de servicii de diagnostic și de laborator a inaugurat luna aceasta un punct de recoltare probe de sânge și ginecologice la Drobeta Turnu Severin. Aceasta este a 20-a unitate inaugurată de companie în 2018. Rețeaua locală de puncte de colectare Synevo a crescut cu 25% anul acesta, compania având o prezență puternică în 32 de județe diferite din țară, respectiv 41 de orașe. 

Punctul de recoltare din Drobeta Turnu Severin este amplasat în imediata apropiere a Spitalul Județean de Urgență, respectiv pe Bulevardul Mihai Viteazu, numărul 25B. Centrul deține două cabinete de recoltare, unul pentru probe de sânge, iar altul pentru probe ginecologice.

Synevo mai deține în regiunea Oltenia un laborator la Craiova și șapte centre de recoltare în Craiova, Slatina, Râmnicu Vâlcea și Oltenița. Grupul Medicover, din care face parte Synevo, și-a consolidat anul acesta prezența în regiunea Olteniei prin achiziția Centrului Medical Phoenix, operator privat care deține o rețea de opt centre medicale în Craiova, Târgu Jiu, Slatina, Calafat și Drăgășani.

„Synevo România este într-o etapă de extindere teritorială pentru a îmbunătăți accesul pacienților la servicii de laborator performante, utilizând tehnologii de ultimă generație. Dorim să oferim cele mai bune soluții de diagnostic pentru pacienții din fiecare județ din zona de Sud si nu numai din întreaga țară. În același timp, am continuat să investim în achiziția unor echipamente de laborator de ultimă generație, precum și în extinderea portofoliului de servicii pe zona de genetică și histopatologie”, a declarat Andrei Sevcenco, Director Regional Zona Sud Synevo România.

Synevo România este cel mai mare furnizor de servicii de diagnostic și de laborator din România. După primele nouă luni de activitate compania a raportat venituri totale de 39,4 milioane de euro. 

Despre Synevo România 

Synevo este liderul în diagnostic de laborator din România, oferind peste 2.000 de tipuri de analize uzuale și avansate, în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. La finalul anului 2017, Synevo România administra o rețea națională de 16 laboratoare și 78 de centre de recoltare a probelor biologice, efectuând pe parcursul întregului an aproape 15 milioane de teste.

Synevo România face parte din Medicover – unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și de diagnostic, înființat în 1995 (www.medicover.com).

Pentru mai multe informații, vizitați www.synevo.ro

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here