Vâlcea: Un tânăr din comuna Câineni este cercetat în stare de arest pentru că a încercat să violeze două femei

0
Un bărbat din Lădești a ajuns în arestul IPJ Vâlcea după ce și-a bătut mama
imagine - ARHIVĂ

Polițiștii din Brezoi și Câineni au reținut pentru 24 de ore, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, un tânăr de 23 de ani, cercetat pentru amenințare, violare de domiciliu și tentativă de viol. Ulterior a fost arestat pentru 30 de zile. 

Duminică, 20 ianuarie 2019, polițiștii au fost sesizați de două femei din comuna Câineni, de 45 și 75 de ani, cu privire la faptul că în seara precedentă au fost victime ale unei tentative de viol, indicând drept autor un bărbat din comună.

În urma verificărilor efectuate de oamenii legii, a reieșit că tânărul s-ar fi deplasat la locuința femeii de 75 de ani, solicitându-i acesteia să-i permită accesul în locuință, după care ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale forțate cu aceasta, renunțând în cele din urmă.

Ulterior, individul s-ar fi deplasat la locuința femeii de 45 de ani, încercând prin constrângere să întrețină relații sexuale și cu aceasta.

Tânărul  a fost reținut pentru 24  de ore. Prezentat la Judecătoria Brezoi, în cursul zilei de marți, 22 ianuarie 2019, în urma materialului probatoriu administrat s-a dispus arestarea pentru o perioada de 30 de zile, acesta fiind cercetat pentru tentativă de viol, amenințare și violare de domiciliu.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here