Întâlnire cu reprezentanții cluburilor sportive, desfășurată la Jandarmeria Gorj

0

Marți, 19 februarie 2019, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Gorj, s-a desfăşurat o întâlnire cu reprezentanții cluburilor sportive, organizatorii de competiţii și jocuri sportive, cu responsabilii de ordine şi siguranţă, precum și reprezentanții instituțiilor care au responsabilități pe linia prevenirii și combaterii violenței în sport în județul Gorj.

Au participat la această întâlnire, reprezentanți ai Grupării de Jandarmi Mobile “Frații Buzești” Craiova, Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj, Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Gorj, Asociației Județene de Fotbal Gorj, ai Poliției Locale Târgu Jiu, ai Direcției Județene pentru Tineret și Sport Gorj, ai C.S. Pandurii Lignitul Târgu Jiu, ai ACS Târgu Jiu şi ai societăţii specializate de protecţie şi pază SC S.M.B. S.R.L., care participă la asigurarea măsurilor de ordine la competiţiile sportive.

La această activitate a fost analizat modul de organizare și desfășurare a competițiilor sportive și măsurile luate pentru siguranța spectatorilor, fiind dezbătute aspecte de specialitate privind obligațiile organizatorilor de competiții și ale personalului de ordine și siguranță precum și modul de acțiune la evenimentele sportive care se desfășoară în județul Gorj.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here