Mehedinți: În primele ore ale acestei zile, pompierii militari au acționat pentru trei situații de urgență

0

Joi, 12 iulie 2018, la ora 00.12 Detașamentul de Pompieri Orșova – Garda de Intervenție nr. I Orșova a intervenit cu o autospecială de primă intervenție și pompieri militari pentru transportul unei persoane supraponderale cu afecțiuni medicale de la domiciliu la ambulanța S.A.J., în municipiul Orșova, pe strada Crizantemelor, nr. 27.

La ora 06.09, Stația de Pompieri Vânju-Mare a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi şase pompieri militari pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, în localitatea Traian. Au ars acoperișul casei de locuit construit din lemn cu învelitoare din țiglă circa 70 mp, cinci camere a câte 10 mp, mobiler și materiale textile. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de crearea intenționată sau din culpă a condițiilor de a genera incendiul.

La ora 07.26, Detașamentul de Pompieri de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie, o autospecială de transport, o ambulanță SMURD, un ofiţer și 15 pompieri militari la un accident rutier (căruță căzută într-o prăpastie), în comuna Malovăț, pe drumul spre Negrești. În urma răsturnării atelajului în râpă (cu o adâncime de circa 15 m), au rezultat două victime, dintre care una decedată (bărbat în vârstă de circa 64 de ani), iar cealaltă cu politraumatisme (bărbat în vârstă de circa 41 de ani), fiind transportată la U.P.U. Drobeta Turnu Severin de către un echipaj SAJ.

UPDATE – Doi bărbați, unul de 64 ani, din Malovăț și altul de 42 ani, din Drobeta Turnu Severin, se deplasau cu un vehicul cu tracțiune animală pe DC17 din direcția Negrești către Malovăț, iar într-o curbă la dreapta, conducătorul atelajului a pierdut controlul, căruța trecând peste parapet, iar după ce a lovit un copac s-a răsturnat. În urma impactului cabalina a decedat, bărbatul de 64 ani a decedat, celălalt bărbat fiind rănit ușor și transportat la UPU Drobeta Turnu Severin.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru ucidere și vătămare din culpă.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here