Percheziţii în Craiova – bărbat reţinut pentru contrabandă cu ţigări

0

Miercuri, 20 februarie 2019, în urma a 2 percheziţii domiciliare efectuate, poliţiştii doljeni specializaţi în investigarea criminalităţii economice au indisponibilizat peste 1.000 de pachete de ţigări provenite din contrabandă. Un bărbat de 62 de ani, din Craiova, a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii doljeni. 

În cursul acestei zile, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj au efectuat 2 percheziţii domiciliare, fiind vizate locaţii folosite de un bărbat de 62 de ani, din Craiova, bănuit de săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigări.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au găsit şi au ridicat în vederea continuării cercetărilor cantitatea de 1.035 de pachete de ţigări, fără marcaje fiscale, provenite din contrabandă.

În baza probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de bărbatul de 62 de ani, care a fost introdus în arestul IPJ Dolj, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here