Bărbat împușcat în cap, găsit pe strada Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu

0
imagine - ARHIVĂ

Marți, 5 octombrie 2021, polițiștii au fost sesizați de către personalul de serviciu din cadrul Unității Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, cu privire la faptul că lucrătorii SMURD Gorj au găsit în fața unității medicale un bărbat, care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul capului.

La fața locului s-au deplasat o patrulă de siguranță publică și echipa operativă constituită la nivelul subunității care, din primele verificări efectuate, au stabilit că un bărbat de 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a fost găsit în stare de inconștiență de lucrătorii SMURD, pe locul dreapta față al autoturismului proprietate personală, ce se afla parcat pe strada Tudor Vladimirescu, în fața Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

În autoturism, pe podeaua din dreapta față, a fost găsit un dispozitiv din spectrul armelor de asomare, nesupus autorizării sau înregistrării.

Bărbatul împușcat a fost preluat de personalul medical de gardă, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

La locul evenimentului s-a deplasat o echipă operativă constituită de Poliția Municipiului Târgu Jiu, pentru continuarea cercetărilor. Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here