Vâlcea: Acțiune organizată de polițiști la Horezu, Voineasa și Lăpușata

0

Miercuri, 27 februarie 2019, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Voineasa, Poliției orașului Horezu și Secției 8 Lăpușata au acționat în zona de competență, pentru menținerea ordinii publice, reducerea riscului rutier și prevenirea ilegalităților în domeniul silvic. 

În urma acţiunii organizate, polițiștii au depistat pe Drumul Național 7A, în comuna Mălaia, trei autoutilitare conduse de trei bărbați din orașul Brezoi, de 46, 25 și 24 de ani, care transportau lemn de foc, specia fag, fără să deţină documente legale de provenienţă.

Conducătorii autoutilitarelor au fost sancţionaţi conform prevederilor Legii 171/2010, fiind dispusă măsura confiscării materialului lemnos, respectiv cantitatea de 4 m3, care a fost predat în custodie lucrătorilor din cadrul ocolului silvic.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Horezu au aplicat 22 de sancțiuni contravenționale la regimul rutier, de aproximativ 5.000 lei. De asemenea a fost reținut și un permis de conducere.

Polițiștii Secției 8 Lăpușata aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat pe Drumul Județean 676B, în comună, un tânăr de 22 de ani, din comuna Bujoreni, care transporta cu o autoutilitară, două cabaline fără a deține autorizație sanitar-veterinară de transport.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu 720 de lei, în baza H.G. 984/2005 privind normele sanitar-veterinare.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here