Jandarmeria Gorj: Avansări în grad în Anul Centernar cu prilejul Zilei Naţionale a României

0

În anul Centenar, cu prilejul Zilei Naţionale a României, la sediul Jandarmeriei Gorj, a fost desfășurată o activitate festivă, în cadrul căreia cinci jandarmi au fost avansaţi în grad (un ofițer de la maior la locotenent colonel și patru subofiţeri de la plutonier major la plutonier adjutant), toţi înaintea expirării stagiului minim pentru îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu.

Inspectorul șef, colonel Țambrea Eugen a prezentat Ordinele de înaintare în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad pentru cele cinci cadre militare, totodată înmânând și noile grade militare, celor avansați.

La această activitate a fost prezentat şi Ordinul inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj, prin care au fost recompensaţi cu mulţumiri şi felicitări personalul unității.

Activitatea a fost precedată de felicitările colegilor jandarmi care au transmis gândurile de bine prilejuite de această ocazie, fiind adresată urarea militară ,,la mai mare” și succes în cariera militară pe mai departe.

În conformitate cu prevederile legale și a regulamentelor militare în vigoare, jandarmii pot fi înaintaţi în grad înainte de termen, de Ziua Armei şi la 1 Decembrie.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here