DOC lansează la Londra albumul EU

0

Următorul concert din Londra care nu trebuie ratat este sâmbătă 4 mai 2019: DOC – lansare de album “Eu”, bine înţeles alături de CTC şi invitat special EXILE, la legendara sala The Garage.

Cumpără AICI un bilet în avans şi ai şansa să câştigi două CD uri cu CTC. Nu rata, albumele în format fizic sunt în ce în ce mai rare .

Unde: The Garage, 20-22 Highbury Corner, London N5 1RD
Când: Sâmbătă, 4 mai 2019 , 2019 7:00 PM – 10:00 PM
În deschidere: DJ Nasa
Detalii: eveniment pe Facebook

Despre CTC s-a scris mult, şi se va mai scrie. CTC, adică DOC, Deliric și Vlad Dobrescu, este una dintre cele mai iubite trupe hip hop din underground-ul românesc, de prin 1999.
După ce înțelegi mesajul de pe albumul „Eu”, poți să spui că ai ascultat o biografie completă a lui DOC.

Cele 16 piese ale albumului sunt suficiente pentru a ne prezenta viața sa în versuri, încă de când era copil. Este un album introspectiv, necesar pentru a explica atât evoluția sa ca artist, cât și existența sa în sine. Piesele vin natural, iar poveștile sunt cele reale, așa cum spune chiar el „fără aditivi, fără diluanți”. Scrise exact așa cum s-au simțit, versurile sunt cântate de tovarășii vechi peste beat-uri noi și poate ăsta e motivul pentru care firul narativ continuă de la o piesă la alta.

DOC vine cu “EU ” pe 4 Mai la Londra la The Garage cu invitaţi : Deliric, Vlad Dobrescu, DJ Naşa şi Exile.

 

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here