OLT: Identificat și arestat pentru 30 de zile, după ce a agresat un bărbat într-o scară de bloc din Slatina

0

Polițiștii Serviciului de Investiții Criminale, din cadrul IPJ Olt, au reținut un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală și amenințare. Ulterior acesta a fost arestat preventiv.

În cursul lunii martie 2019, Poliția municipiului Slatina a fost sesizată despre faptul că un bărbat, de 47 de ani, a fost agresat fizic de persoane necunoscute într-o scară de bloc, pe raza municipiului Slatina.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Slatina, bănuit că ar fi agresorul persoanei respective.

În urma audierilor și administrării de probe, polițiștii de investiții criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au reținut pentru 24 de ore bărbatul respectiv.

Miercuri, 15 mai 2019, acesta fost prezentat Judecătoriei Slatina, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Agresorul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Cercetările sunt continuate de oamenii legii sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală și amenințare.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here