Președinții instituțiilor europene discută despre viitorul UE la Casa Jean Monnet – Franța

1

Joi, 30 ianuarie 2020, președinții celor trei instituții principale ale UE se vor întâlni la Bazoches pentru a discuta despre viitorul UE și provocările geopolitice actuale.

David Sassoli, Președintele Parlamentului European, Charles Michel, Președintele Consiliului European și Ursula von der Leyen, Președinta Comisiei Europene se vor întâlni în Bazoches-sur-Guyonne (Franța) la Casa Jean Monnet, un loc simbolic pentru istoria integrării europene.

Cei trei vor discuta despre viitorul UE, inclusiv Conferința privind Viitorul Europei care urmează să aibă loc, provocările geopolitice actuale, precum și tranziția climatică și cea digitală.

Europa e la începutul unui capitol nou. Provocările interne și externe pe care le avem de înfruntat ne reamintesc tuturor că Uniunea Europeană este mai mult decât o piață sau o putere economică, este o entitate care se bazează pe valori pe care cu toții le împărtășim și apărăm. Nu trebuie să uităm că putem fi mult mai puternici, atunci când acționăm împreună“, a declarat David Sassoli, Președintele Parlamentului European.

sursa: Multimedia Centre / Parlamentul European

1 COMENTARIU

  1. Da, discutie de discutie. Da ti miliarde romaniilor pe proiecte inexistente si implicati va in miscarile politice din tarile EU si viitorul e asigurat …

    Anglia a iesit, pe Grecia au nenorocit o pt 3 generatii, Italia are 3 triliarde datorie si in Polonia extremistii iau puterea. Viitor de viitor garantat

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here