Jandarmii asigură măsurile de ordine publică pe stadionul „Ion Oblemenco” la meciul U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV – FC VIITORUL CONSTANȚA

0

Sâmbătă, 18 mai 2019, Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova va asigura măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor care vor fi prezenți la partida de fotbal disputată între echipele U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV și FC VIITORUL CONSTANȚA, pe Stadionul ”Ion Oblemenco” din municipiul Craiova, începând cu ora 21.00.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.00, pe bază de bilete, abonamente și invitații.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor și protecția arbitrilor, îndrumarea și supravegherea publicului în stadion se va realiza cu agenți ai societății de pază și protecție contractată de organizator.

Jandarmii recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice și să se delimiteze de orice formă de violență verbală sau fizică.

Participanții trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator și de forțele de ordine, pe traseele către locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive.

 

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here