Două incendii izbucnite în Drobeta Turnu Severin, la un interval de 35 de minute între ele

0

Vineri, 17 mai 2019, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta”al judeţului Mehedinţi a fost alertat să intervină pentru stingerea a două incendii izbucnite la case de locuit în municipiul Drobeta Turnu Severin.

Pompierii din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit cu cinci autospeciale cu apă şi spumă, dintre care una destinată intervenţiei la înălţime, pentru localizarea şi lichidarea celor două incendii, care s-au manifestat atât la acoperişul unei case de locuit de pe strada Doctor Saidac, cât şi în interiorul unei case situate pe strada Prelungirea Carpaţi.

Datorită intervenţiei prompte a pompierilor mehedinţeni, pagubele generate ca urmare a producerii celor două incendii nu au fost semnificative.

Pe timpul desfăşurării intervenţiei pentru stingerea unuia dintre incendii, o persoană a suferit un atac de panică, primind asistenţă medicală de urgenţă.

Cauzele probabile de izbucnire ale celor două incendii au fost determinate de efectul termic produs atât de un cablu electric defect, cât şi de o ţigară aruncată la întâmplare.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here