Percheziții la contrabandişti de ţigări în județele Dolj și Vâlcea

0

Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea și organele de cercetare penală ale poliției judiciare din cadrul IPJ Vâlcea, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, efectuează cercetări într-o cauză penală sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, prev. de art. 270 alin. 3 din Legea nr. 86/2006 privind Codul vamal.

În zilele de 20 și 21 mai 2019, în baza autorizaţiilor emise de către instanță, au fost efectuate 14 percheziții domiciliare la imobile situate în muicipiul Râmnicu Vâlcea, municipiul Craiova si comuna Budești, context în care au fost identificate si ridicate pentru cercetări 87000 țigarete netimbrate, provenite din contrabandă.

Prin ordonanța procurorului din data de 22 mai 2019 s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de conci inculpați.

Inculpaților le-a fost  adusă la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală, față de patru dintre aceștia fiind luată măsura controlului judiciar.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here