EVOMANIA 2019 vă așteaptă la Centrul Multifuncțional Craiova

0

Cel mai dinamic Eveniment muzical al verii în regiunea Oltenia – EVOMANIA 2019, ediția a-II-a, va avea loc pe 1 Iunie 2019, la Centrul Multifuncțional Craiova

Evenimentul va începe la ora 21.00 cu momente live susținute de RUBY, DJ PROJECT, ȘATRA B.E.N.Z.. Începând cu miezul nopții, cei mai renumiți DJ vor mixa până în zorii zilei la AfterParty EVOMANIA 2019.

Artistul internațional ZONDERLING (Olanda), cunoscut de la Ultra Festivalul Tomorrowland și până la renumitele cluburi din Miami, vine pentru prima dată în România, la EVOMANIA 2019.

Consacrat la toate edițiile Liberty Parade, participant la evenimente de top în Italia, Irlanda, Germania, Marea Britanie, a remixat piesele unor artiști ca Rihanna, Adele, Calvin Harris, David Guetta, Pitbull. DJ DARK mixează pentru olteni pe 1 iunie.

Direct din cele mai titrate cluburi ale Capitalei, DJ DENY vine la EVOMANIA 2019!

O altă surpriză pentru iubitorii muzicii electronice este ALBWHO. Artista a început să mixeze din 2014, a colaborat cu artiști precum Alexandra Ungureanu sau Markus Schulz. Atmosfera va fi întretinută pe tot parcursul Evenimentului de către  MC SILVIU ANDREI si MC ISAIA.

Ediția din 2018 s-a bucurat de un succes extraordinar, astfel că povestea EVOMANIA continuă și își propune să crească din ce în ce mai mult în fiecare an.

Bilete se pot procura:

Sau de la partenerii nostri: DIVERTA, CĂRTUREȘTI, EVO CLUB & LOUNGE, TRATTORIA IL CALCIO  GORILLA GYM, CITY BAR & LOUNGE, RESTAURANT MUDI, POINTCAFFE2GO.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here