Pompierii mehedințeni la datorie și în weekend

0

În acest weekend, pompierii din cadrul ISU Drobeta au intervenit pentru salvarea victimelor ca urmare a producerii a patru accidente rutiere, salvarea unei persoane căzute într-un canal tehnologic, dar şi pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă unui număr de 44 de persoane cu afecţiuni medicale.

Pompierii mehedinţeni au intervenit pentru salvarea victimelor şi asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor la patru accidente rutiere, în care au fost rănite 6 persoane, acestea fiind transportate la spital, după ce au primit ajutor medical de urgenţă de la echipajele medicale SMURD şi SAJ. Accidentele au avut loc în localităţile Bucura, Strehaia, Brezniţa de Ocol şi Tâmna.

Pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin au intervenit şi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, în satul Severineşti, comuna Căzăneşti. La acţiunile de stingere a incendiului, au participat şi 5 voluntari din cadrul SVSU Căzăneşti. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de crearea din culpă a condiţiilor de a genera incendiul.

Duminică, 26 mai 2019, un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin a intervenit pentru salvarea unei persoane căzute într-un canal tehnologic, cu o adâncime de cca. 5 metri, pe B-dul Splai Mihai Viteazu din municipiul Dr. Tr. Severin. După extragerea victimei de către pompieri, aceasta a fost preluată, în stare conştientă, de către un echipaj SAJ pentru îngrijiri medicale şi transportarea la spital.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here