Drobeta Turnu Severin: Scandal cu amenințare de sinucidere – ordin de protecție provizoriu emis de polițiști

0

Intervenția promptă a polițiștilor severineni a aplanat un conflict în care o femeie amenința că se sinucide. Oamenii legii au emis un ordin de protecție provizoriu pentru cinci zile.

Luni, 27 mai 2019, la ora 00.03, Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de un bărbat de 36 ani, din municipiu, cu privire la faptul că în noaptea de 26 mai 2019, în jurul orei 23.57, în urma unui conflict cu soția sa, aceasta s-a închis într-o cameră a locuinței și amenință că se va sinucide.

Sosiți la fața locului, la aproximativ cinci minute de la sesizarea aspectelor, polițiștii au stabilit că între cei doi a avut loc un conflict, însă persoana vătămată nu a suferit leziuni care să necesite acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, fiindu-i aduse la cunoștință condițiile pe care trebuie să le respecte.

De asemenea, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârşirii infracţiunii de violență în familie, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

***************

De la începutul anului 2019, polițiștii mehedințeni au emis 20 ordine de protecție provizorii, dintre care 11 la solicitarea victimei, iar nouă la solicitarea altor instituții. 14 ordine de protecție provizorii au fost emise în mediul urban, iar 6 în mediul rural.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here