VÂLCEA, CEL MAI FRUMOS JUDEŢ DIN ROMÂNIA, marcă înregistrată

0

La solicitarea Preşedintelui Constantin Rădulescu, Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci a eliberat  Consiliului Judeţean Vâlcea Certificatul de înregistrare a mărcii „Vâlcea, cel mai frumos judeţ din România”, acordat în temeiul Legii nr.84/1998, Vâlcea devenind astfel primul judeţ din ţară care şi-a înregistrat marca la OSIM.

Certificatul, care a primit nr. 159313, are durata de protecţie a mărcii de zece ani, cu posibilitatea de reînnoire la expirarea acestui termen.

„Am sunat astăzi, cu mare plăcere, un coleg din presă care, în urmă cu nişte ani, mă inspirase, prin articolele sale, cu privire la o sintagmă pe care, iată, am transformat-o în marcă înregistrată. Mulţumesc, dragă Liviu Popescu!

Am preluat sintagma „Vâlcea, cel mai frumos judeţ din România” cu entuziasm şi am folosit-o, peste tot pe unde am umblat, cu toată dragostea pentru Vâlcea, pentru aceste meleaguri fabuloase, dar şi pentru vâlceni.

Poate că acest entuziasm al meu vine şi de undeva din copilăria petrecută pe valea şi în lunca Topologului. Zăvoiul Topologului, dealul, râul, cu mrenele sale, cu locurile de scăldat, bunicii mei, icoane sfinte, şi părinţii mei, alături de copiii din Corbii din Vale – comuna Nicolae Bălcescu mi-au fost grădiniţă şi sprijin pentru primii paşi în viaţă şi îi voi păstra în suflet cât voi fi pe acest pământ.

Oriunde merg în acest judeţ, văd frumuseţe, dar şi provocări pentru modernizarea lui şi pentru ceea ce se cheamă a ţine pasul cu vremurile.

Astăzi, spun din tot sufletul că Îi mulţumesc Lui Dumnezeu pentru această veste extraordinară, fiindcă am simţit că, pe tot acest drum al meu şi al colegilor care m-au ajutat în acest demers al obţinerii mărcii, m-au urmărit şi vorbele IPS Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului: “Vâlcea este judeţul unde Dumnezeu a pus degetul Său!”.

Este, aşadar, o veste uriaşă, care mă va însoţi pe tot drumul meu în a construi şi a face fapte bune pentru vâlceni” – a declarat Constantin Rădulescu, Președintele Consiliului Județean Vâlcea.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here