Transport ilegal de produs petrolier, depistat de polițiștii vâlceni

0

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Berbești au depistat pe raza  comunei Alunu, un transport ilegal de produs petrolier. 

Luni, 24 iunie 2019, polițiștii, în baza informațiilor deținute, au oprit pentru control, pe raza comunei Alunu, două autoturisme.

Unul dintre autoturisme era condus de un bărbat de 34 de ani, din județul Gorj, iar în urma controlului autoturismului a fost descoperită cantitatea de 270 litri de gazolină, pentru care bărbatul nu deținea aviz de însoțire a mărfii.

Celălalt autoturism era condus de un bărbat de 43 de ani, tot din județul Gorj, iar în urma controlului autoturismului a fost descoperită cantitatea de 360 litri de gazolină, pentru care bărbatul nu deținea aviz de însoțire a mărfii. De asemnea în urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că, bărbatul de 43 de ani, nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, pe numele său fiind întocmit un dosar penal.

Întreaga cantitate de produs petrolier a fost confiscată, iar cei doi bărbați au fost sancționați contravențional cu 2000 lei, conform art.11 din O.U.G 271/2000.

Se fac verificări pentru stabilirea provenienței gazolinei.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here