26 iunie: Ziua Internațională Împotriva Consumului și Traficului Ilicit de Droguri și Ziua Drapelului Național

0

Miercuri, 26 iunie 2019, polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității și cei din cadrul Poliției municipiului Slatina, in colaborare cu specialiști din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Olt au marcat Ziua Internațională Împotriva Consumului și Traficului Ilicit de Droguri, precum și Ziua Drapelului Naţional, fiind prezenți pe esplanada din municipiul Slatina.

Cetățenii au aflat informații despre problematica consumului și traficului de droguri, recomandări pentru bicicliști, dar și pentru o vacanță în siguranță. Persoanele prezente au putut afla și puțin din istoria drapelului național, cum ar fi faptul că unul dintre puținele steaguri rămase din vremea pașoptistă a aparținut Gărzii Orășenești din Slatina.

Polițiștii nu i-au uitat pe cei mici, pregătindu-le câteva surprize. Copiii au participat la un concurs de desene pe tema celor două evenimente, în urma acțiunii primind diplome, steaguri, baloane și pliante cu recomandările preventive.

La activitate au fost prezenți și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here