Flagrant în Corabia: 6 bărbați reținuți pentru șantaj, furt și violare de domiciliu

0
imagine - ARHIVĂ

Polițiștii din Corabia au reținut 6 bărbați, bănuiți de șantaj, furt, violare de domiciliu și lovire sau alte violențe. 

Luni, 6 mai 2019, polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, au organizat un flagrant delict, în urma căruia au fost identificați șase bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 63 de ani, fiind surprinși în timp ce primeau o sumă de bani, în schimbul restituirii unor documente.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 3 mai 2019, aceștia ar fi pătruns, fără drept, în curtea unei locuinţe din orașul Corabia, cu această ocazie lovind un bărbat, de 33 de ani. Proprietarul locuinței a sesizat și lipsa unor bani și a unor documente, care ar fi fost sustrase din autoturismul său, ulterior fiind contactat de persoanele în cauză, care i-ar fi solicitat suma de 12.500 de lei, în vederea restituirii documentelor sustrase.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia au reținut cei șase bărbați, care au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Cercetările sunt continuate de oamenii legii sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare domiciliu, furt, şantaj şi lovirea sau alte violențe.

Astăzi, 7 mai 2019, bărbații vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia cu propuneri corespunzătoare.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here