Gorj: Bărbat rătăcit găsit de jandarmi în pădurea din Crasna

0

Marți, 9 iulie 2019, în jurul orelor 20:15, în urma primirii unui apel la 112 în ascultare colectivă, echipa de intervenţie a Jandarmeriei Gorj împreună cu efective din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, au început căutările unei persoane care se rătăcise în apropierea comunei Crasna. 

În urma desfăşurării acţiunii de căutare în zona împădurită a localităţii Crasna, după parcurgerea unei distanţe mari, persoana rătăcită a fost găsită la liziera pădurii şi preluată de efectivele de jandarmi, şi pentru că nu a necesitat îngrijiri medicale, a fost condusă la domiciliu.

Pe tot parcursul acţiunii de căutare a persoanei, a fost menţinută legătura telefonică cu persoana care plecase de acasă în pădurea din localitatea Crasna şi se rătăcise.

Recomandarea  jandarmilor pentru toate persoanele aflate într-o situație de dificultate sau de risc, este să solicite sprijinul prin apelarea la 112 şi să furnizeze operatorului date cât mai corecte şi complete despre situaţia în cauză, care să fie utile echipelor de intervenţie.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here