Indicativ radio dedicat evenimentului cultural Open Air Blues Festival, organizat la Brezoi

0

Radioamatorii vâlceni promoveaza pe calea undelor un important eveniment cultural care se va desfăşura la Brezoi, Open Air Blues Festival, ediţia a III-a, care va reuni artişti renumiţi din România şi din mai multe ţări. Radioclubul Cozia Râmnicu Vâlcea (indicativ de stație YO7KRS), membrii și simpatizanții săi sunt conectați la viața culturală și spirituală a județului Vâlcea și sprijină evenimentele de acest gen care se organizează cu o frecvență tot mai mare în ultimii ani.

Între acestea este și „Open Air Blues Festival” care se organizează în orașul Brezoi pe valea Lotrului. Anul acesta festivalul se află la a IV-a ediție și radioamatorii au dorit să promovez evenimentul printr-un indicativ special.

Indicativul special YP7BF este activat în perioada 19-21 iulie 2019 în benzile de unde scurte de 80 și 40 metri pe frecvențele de 3,650 – 3,750 MHz și 7,130-7,150 MHz, în telefonie, de la stația de radioclub, stațiile de domiciliu ale membrilor și în portabil din locații de pe valea Lotrului.

Nicu Almași
Președinte,
Asociația Radioclubul Cozia Râmnicu Vâlcea

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here