Fundașul Universității Craiova, Ivan Martic, a vândut bilete pentru meciul cu FK Sabail

0

Fundașul Universității Craiova, Ivan Martic, este sigur că echipa sa va trece fără probleme de azeri, în returul preliminariilor Ligii Europa.

După victoria din deplasare, 3-2, ”juveții” au prima șansă la calificare în turul următor, meciul cu FK Sabail fiind programat joi, 18 iulie 2019, de la ora 19.00, pe Stadionul Ion Oblemenco, Craiova.

Oltenii nu au emoții în privința returului cu formația azeră și le promit fanilor un recital de goluri. Tocmai de aceea, fundașul Ivan Martic i-a îndemnat pe suporteri să vină la stadion. În plus, ca să fie cât se poate de convingător, apărătorul cu dublă cetățenie, elvețiană și croată, a fost cel care a vândut la magazinul mobil al Universității Craiova biletele de intrare la meci.

Aș face asta oricând, am o relație excelentă cu fanii și îmi face mereu plăcere să mă întâlnesc cu ei. Îi așteptăm la meciul de joi în număr cât mai mare. Vom lua totul în serios, partida începe de la 0-0. Sperăm să facem spectacol, să câștigăm cu 3-0, 4-0, fără discuții”, a declarat Ivan Martic, fundaș Universitatea Craiova.

Biletele s-au pus deja în vânzare

Oltenii mizează pe o galerie numeroasă la partida de joi, unde sunt așteptați peste 15.000 de suporteri. Pentru posesorii de abonamente, cei aproape cinci mii, oficialii Științei au decis ca ei să aibă acces gratuit la confruntarea cu FK Sabail. Susținătorii Universității își pot achiziționa tichetele atât de pe platforma Eventim.ro, cât și de la casele de bilete situate la Sala Polivalentă din Craiova, de la magazinul mobil situat în Piața „Mihai Viteazul” și de la de la magazinul oficial situat în Electroputere Parc Mall.

PREȚURILE BILETELOR:

  • Peluze (Nord & Sud): 15 LEI
  • Tribuna a II-a: 30 LEI
  • Tribuna I: 40 LEI
  • Tribuna VIP: 100 LEI
Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here