Porţi deschise pentru copii la Jandarmeria Gorj

0

Vineri, 26 iulie 2019, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Gorj, s-a desfăşurat o activitate recreativă la care au participat aproximativ 50 de copii cu vârste până la 10 ani, care anterior au colorat o imagine de pe un pliant distribuit cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului şi au răspuns solicitării noastre de a-l transmite la Jandarmeria Gorj.

Copiii şi însoţitorii lor (părinţi, bunici şi străbunici) au fost întâmpinaţi de către cadrele unităţii şi elevii aflaţi în stagiul de practică, care le-au dăruit steguleţe, pliante, baloane, dulciuri, diplome şi cadouri, toţi fiind apreciaţi pentru talentul lor la colorat.

Totodată accesul în unitate a fost realizat pe baza legitimaţiei “Jandarm pentru o zi” primită de toţi copiii participanţi.

Au fost organizate ateliere de prezentare a tehnicii de intervenţie şi auto iar copiii au interacţionat cu câinii de serviciu şi au vizionat un film de prezentare al Jandarmeriei Gorj.

Întrucât nu s-a putut întocmi un clasament al celor mai bune desene realizate datorită talentului extraordinar al copiilor la colorat, jandarmii gorjeni i-au premiat pe toţi cu “Diploma de copil minunat”.

Impresiile pozitive ale participanţilor s-au putut observa cu uşurinţă în zâmbetele şi îmbrăţişările acordate de micuţi şi de mulţimirile adresate de însoţitori.

Pentru că ne fac viaţa mai frumoasă, pentru talentul artistic şi momentul de neuitat acordat, noi, jandarmii gorjeni, le mulţumim că au dat curs invitaţiei noastre şi promitem tuturor copiilor că porţile noastre vor rămâne mereu deschise.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here