Percheziții efectuate de procurorii DIICOT, la locuinţele unui traficant de droguri din județul Dolj

0

Marți, 4 aprilie 2017, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Bocan Iulian, pentru săvârşirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova au efectuat 2 percheziții domiciliare pe raza judeţului Dolj, la locuinţele lui Bocan Iulian, ocazie cu care a fost ridicată cantitatea de aproximativ 2 kg de muguri de cannabis, un kg de tulpini şi frunze de cannabis și 9 punguţe cu 43 de seminţe de cannabis.

De asemenea, într-o casă deținută de către inculpat, a fost identificată o cultură in-door de cannabis şi instalaţiile aferente acesteia.

În cursul zilei de astăzi, 5 aprilie 2017, Tribunalul Dolj a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operațiuni Speciale. La acțiune au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here