Ceremonie emoționantă la ISU Drobeta – 94 de pompieri au fost înaintați în grad

0

Ceremonia militară organizată cu prilejul înaintării în grad la termen pentru 94 de salvatori ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Drobeta” al județului Mehedinţi a avut loc miercuri, 31 iulie 2019, în cadrul tuturor subunităţilor de intervenţie.  

La Detaşamentul de pompieri Drobeta Turnu Severin, noile grade le-au fost înmânate pompierilor de către inspectorul șef ISU, colonelul Florentin Dargomir, cel care a condus ceremonia militară, în timp ce la celelalte subunităţi, avansările în grad au fost făcute de către comandadanţii acestora.

Astfel, un număr de 94 de salvatori din care 4 ofițeri şi 90 de subofițeri au fost avansaţi în gradul următor, acesta fiind rezultatul confirmării maturității profesionale și a dezvoltării capacităților operaționale în domeniul situațiilor de urgență.

În cadrul ceremoniei, conform Ordinului Ministrului Afacerilor Interne, au fost avansaţi în grad patru ofițeri, unul dintre aceştia fiind avansat în gradul de maior, unul în gradul de căpitan şi alţi doi în gradul de locotenent.

În  acelaşi cadru festiv, conform Ordinului Inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Drobeta” al județului Mehedinţi au fost avansaţi în grad 90 de subofițeri, 37 dintre aceştia primind gradul de plutonier adjutant şef, 44 gradul de plutonier  adjutant, 6 gradul de plutonier şi alţi 3 gradul de sergent major.

Înmânarea noilor însemne de grad și felicitarea celor avansați s-a făcut de către domnul inspector șef,  care a transmis, pe rând, felicitări cadrelor militare avansate, astăzi, pentru munca depusă, rezultatele obținute și profesionalismul dovedit de-a lungul timpului.

Inspectorul şef le-a urat pompierilor succes în parcurgerea tuturor etapelor specifice carierei militare. De asemenea, le-a mulțumit pentru devotamentul și tenacitatea dovedită în sprijinul populației la misiunile încredințate.

Ceremonia de avansare a debutat cu intonarea Imnului Național.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here