Dolj: Razie în Bechet și comunele arondate – polițiștii au aplicat 143 de sancţiuni contravenţionale

0
imagine - ARHIVĂ

Miercuri, 21 august 2019, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au organizat o razie pe principalele străzi cu risc ridicat de producere a accidentelor rutiere, în oraşul Bechet și comunele arondate.

La acţiune au participat şi poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova, formaţiunilor rutiere din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti, poliţişti de la economic, ordine publică, dar şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Specile. De asemenea, au fost prezenţi şi reprezentanţi ai ISCTR şi RAR.

În urma activităţilor desfăşurate, oamenii legii au aplicat 143 de sancţiuni contravenţionale. Dintre acestea, 7 au fost aplicate pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, 3 pentru utilizarea telefonului în timpul condusului, 38 pentru neutilizarea centurii de siguranţă, în timp ce 89 au fost aplicate pentru alte abateri la regimul rutier.

Totodată, au fost aplicate şi sancţiuni prevăzute de Legea 12/1990 privind prevenirea comerţului ilicit, dar şi contravenţii la regimul silvic, în acest sens fiind confiscată cantitatea de 9 mc lemn pentru foc.

Ca măsuri complementare, poliţiştii au reținut 6 permise de conducere şi au retras 20 de certificate de înmatriculare. În cadrul acţiunii au fost constatate 4 infracțiuni.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here