Prefectul de Gorj, Cristinel Rujan, a participat la festivitatea prilejuită de Ziua Pompierilor din România, organizată la Universitatea ”Constantin Brâncuși”

0

Vineri, 13 septembrie 2019, prefectul județului Gorj, Cristinel Rujan, a participat la Festivitatea dedicată Zilei Pompierilor din România, eveniment organizat în sala “Auditorium Maximum” din cadrul Universității “Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu

Într-un moment atât de important pentru instituția noastră am ținut să avem alături de noi reprezentanți ai tuturor instituțiilor colaboratoare, instituții pe care ne putem baza oricând și oameni care ne-au sprijinit și cărora trebuie să le arătăm recunoștință.

Recunoștința noastră s-a îndreptat în egală măsură către colegii noștri care zi de zi își duc la bun sfârșit nobilele misiuni: salvarea de vieți și bunuri.

Au fost avansați colegi care s-au remarcat prin îndeplinirea exemplară a misiunilor și au fost premiați colegii care au obținut rezultate notabile la diferite competiții la care au participat.

De asemenea, ne-am arătat mândria și recunoștința pentru două echipe de copii din din cadrul Colegiului Tehnic “George Coșbuc” din Motru pentru ocuparea locurilor II și III la Faza Națională a concursurilor cu tematică de protecţie civilă “Cu viața mea apăr viața” și, nu în ultimul rând, pentru echipa pompierilor privați din cadrul S.C. Minprest SERV care a obținut locul III la Faza Națională a Concursurilor Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență“, a precizat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here