Tâlhărie simulată în cazul furtului din mașina Poștei Române, la Balș

0
imagine - ARHIVĂ

Percheziții în Slatina  și Caracal. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Olt au reținut patru bărbați bănuiți de furtul banilor din mașina Poștei Române.

Marți,  17 septembrie 2019, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Serviciul de Investigații Criminale, au efectuat 8 percheziții domiciliare pe raza municipiilor Slatina  și Caracal, în continuarea activităților privind sustragerea sumei de bani din mașina Poștei Române din noaptea de 8 spre 9 septembrie 2019, pe raza orașului Balș.

Cu această ocazie 8 persoane au fost conduse la audieri la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

În urma probatoriului administrat, patru bărbați cu vârstele cuprinse între 24 și 50 ani, din municipiul Slatina și comuna Ipotești, sunt bănuiți că în urma unei înțelegeri anterioare ar fi simulat comiterea infracțiunii de tâlhărie în vederea sustragerii banilor aflați în mașină.

Față de cei patru bărbați, s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, urmând ca astăzi, 18 septembrie 2019, să fie solicitată arestarea preventivă.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale Olt, a polițiștilor din cadrul Brigăzii de Operațiuni Speciale Craiova și a polițiștilor din cadrul Serviciului de Operațiuni Speciale Olt și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Olt.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here