Vâlcea: Bărbat reclamat de fiu și concubină, reținut de polițiști pentru nerespectarea ordinului de protecție

0
imagine - ARHIVĂ

Polițiștii din Călimănești și Sălătrucel au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, un bărbat de 57 de ani, din Berislăvești, pentru nerespectarea obligațiilor impuse prin ordinul de protecție.

Marți, 17 septembrie 2019, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, de un tânăr din comuna Berislăvești, județul Vâlcea, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliu său, a fost agresat fizic și amenințat cu moartea de către tatăl său.

Ajunși la fața locului și din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că cele sesizate se confirmă.

La data de 1 septembrie 2019, pe fondul unui conflict asemănător, între bărbatul de 57 de ani și concubina sa, ce a avut loc la aceeași locuință, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, ordin prelungit de către Judecătoria Brezoi, la data de 2 septembrie 2019, acesta fiind obligat să păstreze o distanță de 100 de metri față de concubina sa și membrii familiei și părăsirea temporară a locuinței conjugale pe o perioadă de 6 luni. 

În urma probatoriului administrat, față de bărbat, polițiștii au dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Vâlcea, începând cu orele 21.00.

Pe numele bărbatului oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, amenințare și încălcarea ordinului judecătoresc.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here