Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, prezentă la turneul de baschet organizat la Sala Polivalentă

0

În perioada 28-29 septembrie 2019, Sala Polivalentă din municipiul Craiova va găzdui turneul amical de baschet masculin unde efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, vor asigura măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor prezenți la competiția sportivă.

Partidele de baschet se vor disputa între echipele SCMU Craiova – FK Rabotnicki (Macedonia) și CSA Steaua București – Dinamo Știința București. În data de 27 septembrie 2019  intervalul orar în care sa va juca meciul de baschet va fi 18.00-20.00, iar în data de 29 septembrie 2019 va fi 17.00-19.00.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, va asigura măsurile de ordine publică în zona apropiată şi imediată a Sălii Polivalente, pe traseele de afluire şi defluire ale spectatorilor și va acționa pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Jandarmii recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică şi să se delimiteze de orice formă de violenţă care ar conduce la tulburarea ordinii şi liniştii publice sau manifestări violente, întrucât nu vor fi tolerate acţiuni de natură să tulbure buna desfăşurare a acestui eveniment.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here