16 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice din județul Olt, constatate de polițiști în acest sfârșit de săptămână

0

Sâmbătă, 28 septembrie 2019, la ora 00.10, un bărbat de 39 de ani, din municipiul Slatina, a fost depistat pe strada Nucului, din localitate, în timp ce conducea un autoturism,  având o concentraţie alcoolică de 1,01mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit acte procedurale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Duminică, 29 septembrie 2019, la ora 02.20, un tânăr de 22 de ani, din comuna Găneasa, a fost depistat pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce vehicule suspendat, acesta refuzând și recoltarea de probe biologice. Oamenii legii au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de refuzul prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Luni, 30 septembrie 2019, la ora 00.30, o femeie de 25 de ani din comuna Mogoșani, județul Dâmbovița, a fost depistată pe Drumul Județean 709, pe raza  comunei Tufeni, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere și având o concentrație alcoolică de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau al altor substanțe.

Aproximativ 60 metri cubi de material lemnos confiscat de polițiști

Vineri, 27 septembrie 2019, în baza planului de acțiune Scutul Pădurii, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică al Inspectoratului de Poliție al Județului Olt, au depistat în trafic pe Drumul Național 54, pe raza localității Studina, un autotren aparținând unei societăți comerciale din județul Sibiu.

În urma efectuării de verificări privind vânzarea cantității de 59,71 metri cubi lemn de fag de către o persoană din orașul Corabia, s-a stabilit faptul că documentele de însoțire nu au fost întocmite legal, ocazie cu care a fost dispusă sancționarea contravențională cu amendă în valoare de 1000 lei și confiscarea valorică a cantității de lemn foc fag în valoare de 9553,6 lei, în conformitate cu Legea.171/2010, a societății comerciale.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here