SĂNĂTATE PRIN MIȘCARE – proiect organizat la Craiova în spaţii neconvenţionale

1

Asociația pentru Tineri STREETS a organizat în perioada 22 iulie – 30 septembrie 2019 în Craiova, în spaţii neconvenţionale precum: pieţe publice, parcuri și parcari market, proiectul ⹂Sănătate prin mișcare”

Proiectul a avut drept scop: susţinerea sănătăţii şi calităţii vieţii tinerilor. Aceștia au fost informați despre beneficiile mişcării și au beneficiat de activităţi sportive în aer liber în spaţii neconvenţionale.

Proiectul „Sănătate prin mişcare” a oferit tinerilor craioveni  posibilitatea să facă mişcare într-un mod organizat, în care ei au putut socializa, descoperind plăcerea de a face mişcare, alături de alţi tineri cu procupări similare. Timp de o oră, tinerii au făcut mișcare alături de un antrenor autorizat, familie, prieteni. Totodată au primit pliante cu beneficiile mişcării şi cum pot adopta un stil de viaţă sănătos. Fiecare eveniment a constat în: 1 oră de activități fizice precedată de 10 minute de informare despre proiect, finanțator și importanța mișcării.

În urma proiectului, tinerii participanţi sunt mai deschisi faţă de mişcare, manifestă mai multă încredere în ei înşisi şi în potenţialului lor, înlătură barierele de comunicare cu o categorie de tineri pe care au tendinţa să o excludă, știu să promoveze mişcarea ca o alternativă la consumul excesiv de internet, înțeleg locul, rolul și importanța mişcării în formarea personalităţii lor.

Proiectul a fost finanțat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dolj și realizat în parteneriat cu Crucea Roșie filiala Dolj, organizație ce a asigurat primul ajutor în cadrul evenimentelor, și Asociația Județeană Sportul pentru Toți Dolj. Prin acest proiect, Asociația pentru Tineri STREETS a susținut Craiova în obținerea titlului de Capitala Tineretului din România.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Nimic nu te face mai frumoasa decat un corp sanatos! Ah, si accesoriile pe masura, sunt o iubitoare a bijuteriilor de calitate :)) Fac sport aproape zilnic si mananc cat se poate de sanatos pentru a avea un corp fit si sanatos, iar bijuteriile de obicei mi le comand online de aici https://www.ioana-preda.ro/ .Gasesc o multime de inele, coliere si cercei care ma avantajeaza, de calitate si la preturi bune! Sa fiti frumoase, doamnelor!

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here