Craiova: Tânăr de 18 ani, reținut de polițiști cu focuri de armă

0
Braconier din Calafat reținut de polițiștii

Duminică, 27 octombrie2019, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un tânăr de 18 ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe strada Dorobanților, din Craiova, fără a deţine permis de conducere.

În momentul legitimării, acesta a început să se manifeste într-un mod agresiv, fapt pentru care, pentru imobilizarea sa, unul dintre poliţişti a executat 2 focuri de armă în plan vertical.

Tânărul a fost condus la sediul Biroului Rutier Craiova, pentru continuarea cercetărilor, poliţiştii stabilind totodată faptul că autoturismul respectiv avea montate plăcuţe cu numere de înmatriculare atribuite unui alt vehicul şi care totodată erau retrase din circulaţie.

Având în vedere probatoriul administrat, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de cel în cauză, cercetările continuând sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ale cărui plăcuțe cu numărul de înmatriculare au fost retrase.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here