Cupa Mehedinţiului la Kickboxing 2019

0

Sportul are o reprezentativitate din ce în ce mai largă în județul Mehedinți și la aproape toate nivelurile, prin competiții din ce în ce mai bine organizate, se atinge performanța!

De la nivelul Consiliului Județean Mehedinți, la inițiativa președintelui Aladin Georgescu, sunt sprijinite competițiile sportive, la fel cum s-a întâmplat de această dată când s-au alocat fonduri pentru Cupa Mehedințiului la Kickboxing, care s-a desfășurat sâmbătă, 26 octombrie 2019, la Sala Polivalentă din Drobeta Turnu Severin.

Am văzut evoluând în ring tineri și chiar copii și adolescenți care au arătat că petrec mult timp în sala de sport pentru a se pregăti pentru spectacolul pe care îl fac în ring. Participanții au fost grupați pe două categorii de vârstă, 10-14 ani și 15-19 ani.

Îi felicit pe toți și le doresc să facă performanță în sportul pe care și l-au ales, alături de antrenorii lor!

Nu în ultimul rând, transmit felicitările mele și aprecierea organizatorilor, în special domnului Alin Popescu, sufletul acestei competiții! Le transmit tuturor că în mine vor găsi tot timpul un susținător al activității lor, întrucât pentru performanță, sportivii au nevoie de sprijin!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here