Adolescent căutat de polițiști

0

În noaptea de 2 spre 3 noiembrie 2019, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un bărbat din Craiova, cu privire la faptul că fiul său, Fieraru Remus Mario, de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său şi nu a mai revenit. 

Minorul ar fi lăsat un bilet, în care le spunea rudelor că doreşte să plece o perioadă, rugându-i să nu îşi facă griji, întrucât are bani şi are unde să doarmă.

Semnalmente: înălțime de 1.70 metri, greutatea de 70 kg, ochi căprui, păr castaniu, față ovală, bărbia rotundă, iar ca semn particular are o cicatrice pe urechea stânga, ca urmare a unei intervenții chirurgicale.

La momentul plecării,  persoana în cauză era îmbrăcată cu pantaloni de culoare închisă, geacă de culoare verde, purta pe cap o șapcă de culoare neagră și era încălțat cu o pereche de espadrile de culoare verde.

Persoanele care deţin informaţii cu privire la minorul căutat sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Informații actualizate

Băiatul a fost găsit de polițiști. Din verificările efectuate a rezultat că acesta a plecat voluntar, iar pe perioada cât a lipsit, acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here