evoMAG începe a doua rundă de Black Friday. Numărul comenzilor de pe mobil a crescut cu 50%

0
  • evoMAG adaugă în ofertă noi produse la reducere
  • Cele mai mari reduceri din an ajung până la 86%
  • Peste 60% din traficul înregistrat pe site este generat de dispozitivele mobile
  • Tot mai multe companii plătesc comenzile online cu cardul de firmă

evoMAG demarează azi runda a doua de reduceri de Black Friday, cu discount-uri de până la 86%, și adaugă în portofoliu noi produse la prețuri reduse, din categorii precum telefoane mobile, portabile, sport & fitness, electrocasnice etc.

Interesul crescut pentru cumpărături online, în general, și pentru Black Friday, în special, împreună cu creșterea gradului de utilizare a smartphone-urilor, au făcut ca numărul comenzilor finalizate de pe telefoane mobile să crească cu 50% în 2019. Totodată, de la 1 noiembrie, de când evoMAG a început campania de Black Friday, peste 60% din traficul înregistrat pe site a fost generat de dispozitivele mobile.

„De la începutul campaniei de Black Friday 2019, cele mai vândute produse au fost laptopurile, telefoanele mobile, televizoarele și electrocasnicele. Clienții evoMAG au arătat un interes aparte pentru televizoare anul acesta, optând pentru modele cu diagonale mai mari, în medie de 55 – 58 de inci, cu rezoluție UHD și care să permită conectarea la internet, eventual wireless”, spune Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG.

Black Friday pentru companii

La nivelul companiilor, de Black Friday, interesul este concentrat pe produsele pentru dotarea birourilor. Astfel, în mod special, de la începutul lunii noiembrie, companiile au comandat cu precădere laptopuri și imprimante.

În ceea ce privește comportamentul de consum pentru segmentul de business, anul acesta a crescut plata cu cardul, 35% dintre comenzile corporate fiind plătite cu cardul de firmă.

În perioada 8 – 14 noiembrie, evoMAG organizează a doua rundă de reduceri de Black Friday 2019, adăugând noi produse la promoție, printre care:

Pentru persoane fizice:

Pentru companii:

În perioada de Black Friday, evoMAG pune la dispoziţia clienţilor mai multe opţiuni de plată. Spre exemplu, la evoMAG, produsele cumpărate pot fi plătite în această perioadă în 18 rate fară dobândă prin cardul Star de la Banca Transilvania, în 18 rate fără dobândă prin cardul Euroline, în 11 rate fără dobândă prin cardul de credit de la ING, în 10 rate fără dobândă cu cardul Cetelem, în 8 rate fără dobândă prin Card Avantaj.

Despre evoMAG:

evoMAG este una dintre cele mai importante companii din industria de comerț electronic din România. Magazinul online comercializează peste 170.000 de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, auto, de îngrijire personală, sport & fitness, asigurări şi produse destinate nou-născuților.

evoMAG.ro este vizitat zilnic de peste 60.000 de persoane, iar peste 80% dintre clienți ar recomanda magazinul pentru calitatea serviciilor oferite.

evoMAG este companie românească de familie, fondată în 2005, de Mihai Pătrașcu, care ocupă, în continuare, poziția de director general.

Mai multe informații despre evoMAG, produsele şi serviciile oferite se găsesc şi pe pagina de Facebook a companiei şi pe canalul de YouTube.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here