Alexandrion Group – dublu premiat la Gala Topului Național al Firmelor, organizată de Camera de Comerț și Industrie a României

0

În cadrul prestigioasei Gale a Topului Național al Firmelor organizată de Camera de Comerț și Industrie a României, Alexandrion Group a fost distins cu premiul I la categoria Industrie, iar ”brațul comercial” al grupului, Alexandrion Trading, a obținut premiul al III-lea, la categoria Comerț.

În ultimii ani, Alexandrion Group și-a continuat ascensiunea în alegerile consumatorilor, cucerindu-și clienții prin standardele înalte respectate de produsele sale produselor sale. În industria autohtonă de băuturi alcoolice, Alexandrion Group este lider de piață, iar acest fapt a fost recunoscut și apreciat în cadrul evenimentului Camerei de Comerț și Industrie a României.

Stelios Savva, CEO Alexandrion Group

”Este o onoare și acceptăm cu seriozitate și responsabilitate acest premiu. Acesta reprezintă o încununare a eforturilor Alexandrion Group de a evolua și de a deveni mai performanți în fiecare zi. Premiul I la categoria Industrie ne bucură și ne provoacă la sporirea eficienței, astfel încât, ca anul viitor, Alexandrion Group să se regăsească pe același loc ca acum, în Topul Național al Firmelor” a declarat CEO-ul Alexandrion Group, domnul Stelios Savva.

Alexandrion Trading a obținut a treia poziție în cadrul clasamentului stabilit de Camera de Comerț și Industrie a României, la categoria Comerț. Acest premiu a fost acordat pentru strategia comercială de excepție de care a dat dovadă firma în anul curent. În condițiile unei piețe dinamice, adaptabilitatea Alexandrion Trading a fost apreciată cu un loc pe podium.

Gala Topului Național al Firmelor, eveniment al al Camerei de Comerț și Industrie a României, a avut loc în seara de 7 noiembrie 2019, în cadrul Romexpo. Acesta a avut o audiență numeroasă, de aproximativ 600 de persoane. Acest eveniment desemnează cei mai importanți actori ai pieței de afaceri românești ai anului.

***

Alexandrion Group este lider în producţia și distribuţia de vinuri și băuturi alcoolice din România și din 2017 singurul producător de single malț din țară. Grupul este format din Distileriile Alexandrion şi Distileriile SABER 1789, care, împreună, înglobează o istorie de peste 200 de ani în industria locală a băuturilor spirtoase și au creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, recunoscute atât pe plan intern, cât şi internaţional pentru calitatea și rafinamentul lor.

Portofoliul de produse proprii cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piaţă, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti și produse internaţionale. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* şi 7*, Alexandrion 100, ediţie specială dedicată Centenarului, faimosul vinars Brâncoveanu XO, VS şi VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova, dar şi alte produse care au asigurat companiei poziţia de lider pe piaţa băuturilor spirtoase şi tradiţionale din România.

Brandurile aflate sub umbrela Alexander (Alexander Vodka, Alexander Lemon şi Alexander Gin) au intrat în portofoliul companiei, prin achiziţie, la începutul anilor 2000. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea printr-o achiziţie în domeniul producţiei de vin din România, completând astfel oferta noastră cu vinuri liniștite și spumante premiate, reunite acum sub entitatea corporate The Iconic Estate.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here