Asociaţia MicNews sa desființat

0
Mihai Căldăraru

O veste mai puţin fericită vine din partea Asociaţiei MicNews din Bucureşti. În urma multor eforturi de supravieţuire şi din lipsa perspectivei găsirii unor sponsori care vor să facă un bine celor nevoiaşi, colectivul de conducere, a luat decizia de a dizolva asociaţia începând cu data de 1 noiembrie 2019.

Oamenii sunt predispuşi greşelilor. Majoritatea celor care îi venerează, nu-şi pot da seama de trăirile celor care aleargă zi de zi după sponsorizări pentru ca proiectele lor să ajungă la cei cărora le este destinată întreaga muncă.După mii de ore de alergătură, preşedintele Asociaţiei MicNews, Mihai Căldăraru, s-a hotărât să-şi depună demisia de la conducerea Asociaţiei, pe motive de sănătate.

Cererea de desfiinţare a celebrei Asociaţii MicNews, de care s-au bucurat mii de nevoiaşi, a fost depusă la Judecătoria Sectorului 4 din Bucureşti.

Preşedinte de la MicNews, Mihai Căldăraru, a declarat că nu va renunţa la menirea lui, aceea de a ajuta copii nevoiaşi din România.

Povestea asociaţiei MicNews este una interesantă şi plină de fapte bune. Cu şapte ani în urmă, Mihai Căldăraru punea bazele înfiinţării acestei asociaţii. Au urmat ani frumoşi, cu alergătura multă, pentru asigurarea finanţării tuturor proiectelor umanitare care s-au desfăşurat de-a lungul acestor ani.

Dizolvarea în instanţă a asociaţiei a fost inevitabilă. Majoritatea celor care erau dispuşi să ajute financiar, se pare că au alte priorităţi şi de ce nu, sponsorizările lor sunt îndreptate către alte proiecte umanitare.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here