Programul StepFWD, primul program de pre-accelerare pentru startup-uri cu echipe diverse din România, a ajuns la final

0

Pe 25 noiembrie 2019, la Demo Day, startup-urile finaliste din programul StepFWD își vor prezenta produsele în fața unei audiențe formate din antreprenori, investitori și experți din industria IT.

StepFWD este un pre-accelerator de startup-uri tehnice cu echipe diverse aflate la început de drum ce-și propune să echilibreze ecosistemul antreprenorial în România. Acesta este realizat de către Codette împreună cu TechHub Bucharest, organizat în parteneriat cu Google for Startups și susținut de Ambasada Statelor Unite în România.

Timp de 6 săptămâni, startup-urile selectate în cadrul programului au participat la workshop-uri și sesiuni de mentorat, având acces la o rețea de mentori, investitori și profesioniști din ecosistemul local. Pe parcursul programului, startup-urile au învățat cum să își valideze presupunerile, să itereze rapid, să identifice pașii pe care trebuie să îi parcurgă pentru a-și lansa produsul pe piață și să identifice cele mai potrivite canale de distribuție și vânzări.

Program realizat de antreprenori pentru antreprenori

StepFWD a reunit 47 de mentori cu diverse arii de expertiză ce doresc să ofere comunității din cunoștințele lor. Cu ajutorul mentorilor, startup-urile și-au dezvoltat sau adaptat planul de afaceri, strategia de lansare pe piață și cea de investiții, accelerând practic dezvoltarea afacerii.

La finalul celor 6 săptămâni, echipele finaliste își vor prezenta produsele și progresul din cadrul programului la evenimentul de final – Demo Day. Acest eveniment își propune să aducă împreună actori importanți din ecosistemul profesioniștilor în tehnologie la nivel local și regional, alături de investitori și fonduri de investiții.

Evenimentul DemoDay va avea loc în data de 25 noiembrie 2019 la Apollo 111, începând cu ora 17:00. Biletele gratuite sunt disponibile pe Eventbrite.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here