Percheziții în Caracal – tânăr de 21 de ani reținut pentru tâlhărie

0
imagine - ARHIVĂ

Joi, 21 noiembrie 2019, în urma activităţilor investigative desfăşurate de poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova, a fost reţinut un tânăr de 21 de ani, din Caracal, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi furt.

Poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare, în Caracal, la locuinţele a doi tineri de 21, respectiv 17 ani, bănuţi de săvârşirea acestor fapte.

În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că în ziua de 13 noiembrie 2019, o femeie de 53 de ani ar fi fost împinsă, iar ulterior i-ar fi fost sustras portofelul cu bani, de către cei doi tineri.

Aceleaşi două persoane, în ziua de 15 noiembrie 2019, ar fi sustras, în acelaşi mod, portofelul unui bărbat de 79 de ani.

De asemenea, tânărul de 21 de ani este bănuit şi de săvârşirea infracţiunii de furt, stabilindu-se faptul că, în ziua de 17 noiembrie 2019, ar fi sustras o geantă cu documente, carduri şi bani de pe bancheta din spate a unui autoturism parcat pe bulevardul Oltenia, în care o femeie tocmai se urcase.

Faţă de tânărul din Caracal, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.

Astăzi, 22 noiembrie 2019, acesta urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here